Dringende oproep: Trainer gezocht voor de kabouters!

Inmiddels is het nieuwe seizoen alweer in volle gang. Dit betekent dat ook het kaboutervoetbal bij de v.v. Elspeet weer gaat beginnen. Via de zogenoemde 'kabouters' probeert de v.v. Elspeet de nieuwe voetbaltalentjes, in de leeftijd van vier tot zes jaar, op een toegankelijke wijze kennis te laten maken met de vereniging en het spelletje voetbal. Om deze jeugdige spelers kennis te laten maken met het voetballen is het natuurlijk belangrijk om een enthousiaste trainer te hebben. Helaas is er tot dusver nog niemand gevonden die deze taak op zich wil nemen wat betekent dat de toekomst van het kaboutervoetbal op lossen schroeven staat!

Daarom een dringende oproep: Lijkt het je leuk om één keer in de week op zaterdag van 10:00 tot 10:45uur de toekomstige talentjes van Elspeet te trainen? Geef je dan snel op bij Stephan van Voorbergen!

We hopen dat iemand of meerdere personen zich aangesproken voelt/voelen! Een vereniging kan immers niet zonder vrijwilligers, we zullen het toch écht samen moeten doen!

tel: 06-29381770

conos entrenamiento de futbol

Pupil van de week: Daniël Bouwman

Aankomende zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd van Elspeet 1 weer op het programma. Elspeet zal het gaan opnemen tegen Oene 1. Tijdens deze wedstrijd zal er (natuurlijk) ook weer een pupil van de week aanwezig zijn. Het is Daniël Bouwman die de eer heeft om de eerste pupil van de week te zijn van het aankomende seizoen.

Daniël is 11 jaar oud en speelt in de JO12-1. Zijn favoriete club is het Engelse Manchester City. De beste speler van Elspeet 1 vindt hij Bart van den Hoorn. Daniël verwacht dat Elspeet met 2-0 zal winnen van Oene. We hopen natuurlijk dat hij gelijk krijgt!

We wensen hem in ieder geval een hele leuke middag toe!

DanielBouwmanCompleet

Presentatiegids 2019-2020 gepubliceerd!

Met trots presenteren wij u de presentatiegids van VV Elspeet voor het aankomende seizoen 2019-2020. Deze gids kenmerkt zich door zijn nieuwe strakke lay-out, prachtige foto's en uiteraard de interessante verhalen en interviews. Verder komen alle 'ins en outs' van de vereniging aan bod, we blikken terug en kijken vooruit naar het nieuwe seizoen dat voor de deur staat.

Vanmiddag (zaterdag 7 september) is de presentatie van deze gids geweest waarin Henri van Asselt de gids mocht publiceren. Gisteravond werd de gids als eerste officieel overhandigd aan Jan Pluim, die samen met Han van Burken de voorpagina van deze editie mag sieren (laatstgenoemde was echter afwezig vanwege privé-omstandigheden).

Aankomende week zal de gids verstuurd worden naar alle sponsoren, steunende leden, ereleden en 'lid van verdienste'. Volgende week zaterdag (14 september) zal de presentatiegids in de kantine liggen om mee te nemen voor iedereen die er nog geen een heeft. Om extra drukkosten voor de vereniging te voorkomen vragen wij iedereen er op te letten maximaal één gids per huishouden mee te nemen.

Voor iedereen die nu al enorm nieuwsgierig is naar hoe deze gids eruit ziet en wat er allemaal in te lezen valt, hebben we de presentatiegids alvast online gezet. Deze kunt u zien via de volgende link: https://vv-elspeet.nl/informatie/algemeen/seizoensgids.

Wij hopen dat iedereen het er mee eens is dat er een mooie nieuwe presentatiegids op tafel ligt.
We wensen iedereen veel leesplezier!

De redactie (Henri van Asselt, Eric Kroes, Patrick van den Hoorn, Jesse Boer, Thomas van den Hoorn & Jasper van den Hoek)

PresentatiegidsWebsite

UitreikingGidsJan1

UitreikingGidsJan2

Nieuw trainingsschema gepubliceerd

Het trainingsschema voor het aankomende seizoen is inmiddels gepubliceerd. Deze is te vinden op de site onder het kopje 'informatie' en vervolgens onder het kopje 'leden' of door hier te klikken.

Knipsel36

Subcategorieën